Stalker ♥

Monday, July 4, 2011

Melaka

Hai dudes and babes :)

okey,hari ni dyla nak story morry pasal dyla pergi Melaka dengan my baby sayang! What theeee?! Best gila bole ta? kalau ta best dyla ta kan menjerit tekap muka kat bantal masa balik malam sabtu hari tu! *pls dyla,jangan terlalu over.

Masa malam jumaat tu,adik adik ipar dyla semua tidur rumah dyla.sebab pada hari keesokkannya mereka nak ikot dyla pergi melaka.tapi luffy ta.dia kena tidur rumah mak mentua.kang ilang seri pengatin :) hua hua hau! esoknya tepat pada pukul 8.00 pagi baru luffy sayang datang! ulang suara ye,pukul 8.00! perjanjian sebenarnya pukul 7.00 -_-" tapela,nasib baik saya sayang awak.

Lepas luffy dah sampai,and those of adik adik dyla berserta adik adk ipar,kami semua berangkat! ehhh,cop! belom lagi.kiteorang pergi ambil Paman Sapari (pak cik dyla) di Larkin dulu.sebab beliau pun nak join kiteorang.lepas dah hangkut paman,barulah kami semua berangkat ke melakaaaaaa!

before sampai di melaka,kiteorang stop di perhentian R&R sebab nak tunggu cik meedah and the geng (mak cik mak cik diva yang datang dari singapura). ayat pertama mak cik meedah bila jumpa dyla ialah

"weh,kau ni dalah tinggi.pakai pula kasut tinggi!"

dyla hanya tersenyum riang.bangge kot* yela,kata model.cewah! poyo jap.okey,berbalik pula pada topik kite.sementara nak tunggu abah berbincang dengan diorang semua,dyla dengan luffy sayang pun beli makanan jap.lapar gilaaa ouh! tong teng tong teng,abis juga makanan tu kiteorang sebat.abah pun teriak

"dah habis makan belum?kalau dah,jom"

dalam perjalanan nak ke melaka tu,dyla tertidur dekat tepi cermin kereta.aduhai,panas cahaya matahari pada hari tu bukan kepalang ouh! sekali pandang silau! nasib baik ada suami tercinta yang sudi meminjamkan maju untuk menutup cahaya matahari tersebut :) thanks fyfy.


(tangan sapa la yang gatal snap pic aku?)

sampai jea,kiteorang pergi 1 majlis kenduri arwah.dah 40 hari kalau ta silap kenduri ni.makan makan kejap.minum minum , sembang sembang & snap snap jap.

(kay,saya sayang mereka walaupun mereka agak nakal)



(tapi en,tapi en,saya lagi lagi sayang yang ini berbanding yang tadi.hehe)

lepas tu en,lepas tu en,lepas tu en *brape banyak lepas daaa.okey okey.lepas tu en,kiteorang pergi tengok chalet family abah :) not bad la.Rm100 satu malam.mari mari.tidur di sini kalau kalian kalian semua datang melaka.tapi ta de air-condition.sorry guys! hehe.kipas je ada.



(mak cik saya yang menjual barang2 AVON)

lepas tengok tengok chalet,destinasi kiteorang seterusnya adalah rumah cik meedah yang di renovate kat kampung.haish,berani betul dia beli rumah jauh jauh sampai ke melaka ni.kang kalau kena rompak,habis wooo!



akhir sekali,destinasi kiteorang bagi penutup karangan yang lebih banyak gambar ni ialah,bandar melaka dan makan duriannnnnnn! kat bandar melaka kiteorang main fun fair :) best tau naik big wheel dengan luffy sayang. suka suka! tapi malangnya camera dyla buat hal la babe.gambar bersama luffy sayang tetiba hilang.sorry tau kepada sesiapa yang teringin melihat merpati sejoli macam kiteorang ni.*ops!







(mari makan !)



sila datang lagi

2 comments: