Stalker ♥

Sunday, June 12, 2011

Hari kelima : Hal yang paling menakjubkan yang pernah terjadi pada dyla?

Hai,salam semua :) selamat pagi !

nak tau ape hal yang paling menakjubkan dalam hidup dyla selama ni ? meh sini mak nak kasi tau.actually,hal paling menakjubkan dalam hidup ni la kan,time luffy sayang beri saya hadiah birthday.

aww,sape sape yang menjadi pembaca setia dyla mesti tau apa yang luffy berikan dyla pada hari lahir dyla masa 2 april yang lalu.hadiah pemberiannya iailah,jam ESPRIT.weee! tapi ramai yang fikir dyla punya jam ni,jam lokal =.=' haish! ta bole tengok dyla bahagia sikit.Nway,harga jam tu sebenarnya RM315.00.dapat baca ta? ke nak dyla taip lagi sekali? okey RM315.00.
bole baca? (haaa,kan dah keluar gaya berlagak dyla.dyla bole lagi............blagak daripada ni.so,jangan hina saye punya jam okey! tau la pakwe awak tu ta mampu nak belikan untuk awak.grrr!)ops,berbalik kepada topik kite yang tadi ye.actully,ni la barang yang paling berharga dari suami dyla selama ini.sebab selama ni,bekas bekas suami dyla ta pernah belikan dyla punya barang sampai jejak Rm300 + +.
hehe.so this is my first time. barang barang yang berjenama ofc la mama dan abah yang belikan selama dari umur 1 bulan until 17 tahun ni :) thanks to mama and abah.*camera jangan lupa ye ayahanda. sila datang lagi

No comments:

Post a Comment