Stalker ♥

Thursday, February 14, 2013

ADILAH IS A GIANT!

Salam everyone~

Nampak tak tajuk yang berada di atas sana? Korang korang yang mengenali diri ku ini,adakah Dila ni seperti "GIANT"? Benar kah? Otak ligat berfikir.Soalan yang sama masih Dila fikirkan.Adakah Dila ni nampak seperti gergasi?

Dalam kelas,Dila la antara budak melayu yang paling besar dan tinggi (selain foreigner).Bila berjalan dengan kawan-kawan melayu yang lain,semua mata memantang ke arah Dila dan rakan-rakan yang lain.Mungkin nak tengok perbezaan antara badan kiteorang. Tipu la kalau Dila tak malukan?So,memandangkan Dila dah jadi gergasi dekat kelas tu,Dila terpaksa menyimpan segala kasut-kasut tumit tinggi / wedges Dila. Bila keluar dengan diorang,Dila terpaksa pakai flat shoes je (kadang-kadang).Nampak tak? Tu amek gambar membongkok tu.Kalau diri tegak2 ala-ala model comfirm 
semua cakap Dila giant -_-"Setiap hari,malah setiap masa,Dila cakap kat diri Dila 'Mesti diorang cakap,Eh budak ni mesti dari baka besar ni.Tak pun mesti diorang tertanya-tanya,Dia ni orang asia ke bukan ni? Tapi muka melayu." Arghhhhhhhh,malunyaaaaaa! Malunyaaaa! Malunyaaaaaaaaaaaaa! Mana nak letak muka yang cantik dan comelz ni?

Susah la kalau Dila dapat suami pendek akan datang nanti.Mama dah siap-siap sound Dila

  "Aku tak nak menantu pendek.Aku nak menantu aku tinggi!
TINGGI.Faham?"

Wuuuuuu~


sila datang lagi

No comments:

Post a Comment