Stalker ♥

Sunday, April 8, 2012

Adakah Ia Benar ya Allah? :'(

Salam everyone~*

Mata Dyla tertacap tepat pada skrin laptop.Ya Allah! Adakah ini benar? Benarkah aku mengalaminya ya Allah? Anak mata lari ke arah lain.Tidak sanggup Dyla hendak membacanya lagi.Otak ligat berfikir,ADAKAH  ITU BENAR YANG SEDANG DIALAMI OLEH SAYA?


Menitis air mata Dyla,saat memikirkan perkara itu.Pelbagai persoalan yang sedang bermain di minda Dyla.Samada benar atau tidak,itu Allah tentukan,Tapi Dyla berharap,perkara itu tidak terjadi pada Dyla.Saat itu,Dyla hanya cari Mama.Hanya Mama tempat Dyla mengadu.Ye! Mama? Mama,cepatlah balik.Tolongla,Dyla sangat perlukan mama sekarang ni.


Setelah beberapa minit tunggu punya tunggu,Mama ta sampai-sampai juga.Otak ini sekali lagi ligat berfikir,dekat siapa aku nak mengadu sekarang ni? Berjurai-jurai air mata mengalir. Oh ye,Fany! Saat itu juga Dyla menghubungi Fany.

Dyla : Hello? Fany?


Fany : Hello.Ye,ada apa Dilah?


Dyla : Call kite kejap boleh?


Fany : Okey~


Setelah Fany menghubugi Dyla,betapa leganya hati Dyla dengan pelbagai nasihat daripadanya.Thanks ye Fany.Kite sangat hargai apa yang awak bagitau kite.Sekali lagi terima kasih :') sila datang lagi

No comments:

Post a Comment